“Na moje mjesto ste stavili kumu OTMIČARA BRENINOG DJETETA!” Karleuša zaprijetila Popoviću, A TEK DA ČUJETE UVREDU KOJU JE IMALA ZA CECU

Očito da tema gledanosti televizije “Prva” i televizije “Pink” u noći kada je održana promocija dva nova albuma Jelene Karleuše, “Alfa” i “Omega”, u Beogradu na vodi i otvaranje nove sezone muzičkog takmičenja “Zveze Granda” ne prestaje da bude kamen spoticanja u odnosu pjevačice i njenih bivših saradnika.

Karleuša se javno obratila Saši Popoviću i zaprijetila mu da “obustavi hajku” na nju, te opet postavila grafikon gledanosti na društvenoj mreži Instagram.

U svom storiju Jelena nije zaobišla ni vječitu estradnu neprijateljicu Svetlanu Cecu Ražnatović:

– Povodom kontinuiranih napada i uvreda na moj račun od strane Saše Popovića zbog grafikona gledanosti koji sam objavila, moram da kažem da njegove laži nije podržala ni televizija “Prva”, ni televizija “Pink”. Salvu uvreda na moj račun zbog debakla “Zvezda Granda” je još jedan pokazatelj da samo kačenje na moje ime donosi vijest u medijima. Od kada sam izašla iz “Zvezda Granda” nikada ih nisam pomenula, čak ni kada su doveli na to mjesto mog neprijatelja, kumu otmičara Breninog djeteta. Ni riječ. Sve što sam uradila je da sam se pohvalila gledanošću moje promocije na “Prvoj” televiziji. Ja nisam kriva što kuma nije uspjela da održi gledanost i rejting. Iza ovih napada stoji pritisak gospodina Šolaka, vlasnika “Granda” koji je očigledno ljut što ne može da vrati uloženo u ovaj projekat koji je zbog mene i kupio (a ja otišla) i njegovo nezadovoljstvo time što sam podržala predsjednika Srbije protiv kog ratuje putem svih medija. Ovaj put javno apelujem na Sašu Popovića da ne vrijeđa nekoga ko mu je donosio najveću gledanost, da se ne bruka pod stare dane vrijeđajući žene i da se dostojanstveno povuče u penziju. U protivnom, biću primorana da se branim.

stori
Foto: Instagram/karleusastar