MONSTRUM UBIO ŽENU NA NJEGOVOJ TERASI: Vlasnik vikendice iz medija saznao šta mu se dešavalo na imanju, evo u kakvom je stanju

Vlasnik optike Adi Šakić iz Gradačca u medijima je video zastrašujuće slike svoje porodične vikendice u selu Sibovac kao mjesto zločina koji je potresao čitav region.

Lokve krvi po tremu ubijene Nizime Heċimović mlade majke ostale su i po odnošenju njenog tijela, na podu, ali i razlivene po ogradi i stolu.

Nesretnu ženu je nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović ubio nedjelju dana nakon što ga je prijavila za nasilje pošto je uspjela da pobjegne od njega.

Tragom informacije da je vlasnik vikendice optičar portal Republika je otišla u njegovu radnju. Poslovođa je potvrdio njihova saznanja i otkrio da je Šakić zatečen time da se desilo ubistvo u kućici napravljenoj za uživanje.

cerka-ubice

– Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. On nije dobio dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se ona rijetko posjeċuje – kazao je poslovođa optike za Republiku.

On je napomenuo da se ubistvo desilo na trijemu, odnosno na balkonu prije ulaska u kuću te da je jasno da je ubici poslužilo to što se vikendica nalazi usamljena iza kukuruza u šumi.

Podsjetimo, monstrum Sulejmanović je juče pored supruge ranio njenog brata od tetke, ubio oca i brata bivše djevojke, i teško ranio njenu majku. Povrijedio je i jednog policajca dok su ga jurili po gradu da ga liše slobode.