MILJANA NA IVICI NERVNOG SLOMA UŽIVO: Saznala vijesti o IVANU MARINKOVIĆU, briznula u plač i počela da se TRESE! (VIDEO)

Ivan Marinković odlučio je da stane na “ludi kamen” sa vjerenicom Jelenom Ilić, a za to je saznala njegova bivša partnerka Miljana Kulić sa kojom ima sina.

Naime, tokom emisije “Pitanja gledalaca” Miljana je saznala da se njen bivši ženi i tokom emisije je briznula u plač.

– Hitpotetički da saznaš da se Ivan Marinković ženi u subotu šta bi mu poželjela?

– Sve najljepše, to bih mu poželjela. On i ja nemamo ništa zajedničko sem Željka. Ja nemam emocije prema tom čovjeku, a plačem jer mi nedostaje Željko – rekla je Miljana i briznula u plač, a voditelj joj je prišao i zagrlio je kako bi je utješio.

Kako saznaju domaći mediji, on će svadbu napraviti u nedjelju, a ceremonija će biti intimna.

– Ivan ne planira da zove puno gostiju na svadbu, jer je ceremonija intimna. Odlučio je da oženi svoju vjerenicu Jelenu Ilić i da konačno izgovore sudbonosno da, pred malim brojem ljudi. Pozvaće nekoliko članova porodice i par prijatelja koji će upotpuniti njihovo veselje – priča dobro obavješten izvor i dodaje:

– Još uvijek nije poznato da li će mali Željko, Ivanov sin, prisustvovati slavlju. Ostaje da se sačeka nedjelja kako bi se sve ispratilo, a mladenci završavaju posljednje pripreme pred venčanje – zaključuje dobro obavješten izvor.

Inače, ovo će biti drugi brak Ivanu Marinkoviću, koji iz braka sa pjevačicom Gocom Tržan ima kćerku Lenu, dok je iz romanse sa Miljanom Kulić dobio sina Željka.