MILI OTKRIO DA BI VRATIO JELENU KARLEUŠU U ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Producent šokirao IZJAVOM

Već ustaljena ekipa „Zvezda Granda“, sjajno fukcioniše već duži vremenski period, a sada je Mili otkrio koga bi vratio u žiri da on donosi tu odluku.

Producent kaže da je pravo zahuktavanje u šou tek kreće i da je su do sada pratili početak koji je uglavnom mirniji od onoga što slijedi u nastavku sezone.

– Bilo je mirnije malo, mislim da će sada biti interesantnije jer sada mentori počinju da rade i taj period je najzanimljiviji, ali i ovaj način odabira je bio dobar- kaže Mili.

Iako sve svoje kolege podjednako poštuje i ne bi želio da ih mijenja, javnost je zanimalo koga bi vratio u žiri da ima moć odluke pod uslovom da niko od trenutnih članova ne napusti šou.

– Jelena Karleuša je bila odlična, Zorica Brunclik je bila fenomenalna, Aca Lukas je sjajan za šou, oni su ostavili najveći pečat- iskren je Mili koji kaže da u okršaje uvek ulazi iz istog razloga.

– Ulazio bih u okršaj sa svakim ko nema dovoljno argumenta za svoju odluku- tvrdi on i objašnjava da ne postoji jedan član sa kojim se najviše svađa.

– Meni su svi podjednaki. Mislim da je to jedino što je normalno da mi budemo homogeni u svim različitostima- zaključio je Mili.

Kurir.rs/Grand