MENSUROVA BIVŠA OBILJEŽENA ZA CIJELI ŽIVOT: Isplivao snimak, od nje ovo niko nije OČEKIVAO!

Bivša zadrugarka Milica Veselinović jako je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim vernim pratiocima i fanovima koje je stekla tokom učešća u rijalitiju deijli detalje svog privatnog života.

Ona je danas sve iznenadila kad je podelila na svom Instagramu, putem storija, snimak iz jednog studija za tetoviranje. Veselinovićeva je odlučila da svoju šaku dekoriše zmijom, a da je zbog ove odluke jako srećna govori osmijeh koji nije skidala sa lica.

Milica Veselinović InstagramInstagram.com

Milica je tokom svog prvog pojavljivanja u rijalitiju, u petoj sezoni “Zadruge”, bila u emotivnoj vezi sa Mensurom Ajdarpašićem. Zanimljivo je da Milica nije imala tetovaže ranije, a da je Mensur svoju prvu uradio tek ljetos, što fanovi njihove ljubavi naravno ne doživljavaju kao slučajnosti.

Ajdarpašić je trenutno učesnik “Elite” i povezivan je sa dosta djevojaka, a i mnoge su bacila oko na njega, što je Milica jednom prilikom komentarisala, tačnije njega i Teodoru Radojičić.

– Mislim da su idealan par, bar po načinu Mensurovog učešća u rijalitijima. Da li ce ući u vezu ili ne, nije moja stvar. Dala sam sebi slobodu da komentarišem, jer me pljuvao, što radi i ovih dana, a pratio je moje učešće kod moje podrške – rekla je Milica za Espreso.