MARKO ĐEDOVIĆ ODUSTAO OD UČEŠĆA U “ZADRUZI” : Specijalna pošiljka Velikog šefa, razotkrila sve o napuštanju

A pomenuo i Dejana.

Marko Đedović sjedio je u dvorištu zajedno sa Mensurom Ajdarpašićem i Markom Janjuševićem Janjušem sa kojima je razgovarao na najrazličitije načine. On je tom prilikom otkrio da više neće učestvovati u rijalitiju Zadruga i da mu je ovo posljednja sezona.

Na ovo priznanje isprovociralo ga je to što je Mensur donio sebi hranu. Mensur koji je musliman dobio je poseban obrok u vidu piletine, pošto njemu vera zabranjuje da jede svinejtinu koja se služila tog dana u Zadruzi. To je odmah navelo Đedovića da prizna da bi i on zbog hrane prešao u islam.

– Nije Dejan lud što je pomijenio veru. Ti dobijaš piletinu i pire dok ja moram da jedem ove splačine koje ne mogu ni sam da okusim – istako je Đedović lijeno ležeći na baštenskoj garnituri.

– Deki, čuješ ovo, čim izađe ti ga odvedi kod hodže – našalio se Mensur.

– Neću više da ulazim u Zadrugu. To je problem. Inače bih razmislio – rekao je Đedović.

– Dobro. Dosta si i bio. Idi gore na portal i budi urednik vijesti za Zadrugu – rekao je Mensi.

– Jeste, baš me boli ku**c. Treba da radim za portal idem i da zovem one bogalje. Za njih sam zvezda vanvremenska. Samo mi to treba da odlučujem kojeg će idiota da puste, a koga neće, pa da se svđam sa ludacima. pa da mi stigne tužba i da idem sa ludacima po sudovima. Neka hvala – smatra Đedović koji očigledno ne želi da ima ikakve veze sa rijalitijem kada se završi ova sezona. Da li će tome ostati veran ili će promeniti mišljenje ostaje nam da vidimo.

Podsjetimo, prošle godine se Marko Đedović oprobao u ulozi voditelja, ali se u tome, prema mišljenju mnogih i nije najbolje snašao. Đedović je takođe istakao na početku ove sezone da mnogo više zaradi kao rijaliti igrač nego kao voditelj najgledanijeg rijalitija.