MAMA BORKA I VEČERAS GRMI! Skockala se za Prijin treći koncert, a onda brutalno prokomentarisala Karleušinu izjavu

Mlada folk zvijezda Aleksandra Prijović večeras će u beogradskoj Štark areni održati treći po redu solistički koncert.

Prethodne dvije večeri bilo je posebno interesantno kod VIP ulaza, gdje su s novinarima razgovarali članovi Aleksandrine familije, kao i brojne poznate ličnosti iz srpskog javnog života, a i večeras, treći put zaredom, na koncert svoje nasljednice došla je i ponosna majka Borka Mihajlović.

Mama Borka je i ove večeri svojim izgledom privukla veliku pažnju svih prisutnih, kao i fotoreportera. Ovaj put se odlučila za crno odijelo i crno-bijele patike.

Borka je u kratkom intervju za medije prokomentarisala izjavu Jelene Karleuše, koja je u negativnom kontekstu dala svoj sud o muzici mlade zvijezde.

– Nemam komentar zaista, sve se vidi iz priloženog. To vam je dovoljan komentar – odsječno je rekla Prijina majka za Kurir.

Aleksandra Prijović, Koncert

Podsetimo, Jelena je nedavno otvoreno ispričala šta misli o mlađoj koleginici Aleksandri Prijović, koja je trenutno u jeku popularnosti.

– Samo Milica ima hit. Pjesmu “Mašala” koju je snimila ove godine sa mnom – rekla je pop diva u emisiji “Prvi red”, a na konstatacije novinara da Aleksandra ima hit “Dam, dam, dam” sa novog albuma, poručila je:

– O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pjesma je za mene 2001. godina. Djevojka je super, “Zvezde Granda” su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo naprijed. Nikako 2001. godina – istakla je Karleuša.

Kurir.rs