Maja Marinković iznijela nove ŠOK detalje o Caru i njegovoj vezi s Aleksandrom: EVO ŠTA MI JE REKAO O NJOJ

Maja tvrdi da je Car sve vrijeme obmanjivao Aleksandru!

Maja Marinković večerašnji je gost emisije ”Amidži šou”, a tom prilikom otkrila je nove detalje o svom bivšem Filipu Caru i njegovom gnusnom ponašanju dok je bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić, kojoj je napravio dijete. Naime, danima se piše o svom porukama koje je Car slao Maji dok je bio sa Aleksandrom u vezi, a Marinkovićeva je sve to obijelodanila. Sad je odlučila da otkrije sve detalje i da ide do kraja.

– Imala sam potrebu da to obijelodanim jer je on plasirao priču da sam ja luda i da ga proganjam. Ja nisam započela nikakvu priču, on se meni javljao dok je bio u odnosu sa njom. Toliko o njihovoj famoznoj i velikoj ljubavi. Nisam željela da se vidimo i nismo. Niti ćemo se vidjeti. Ne volim ljude koji namještaju druge ljude, htjela sam da dokažem svoju istinu. Ne mogu da vjerujem dokle je ta granica. Gledala sam neke Aleksandrine izjave i to može da popije samo neko manje inteligentan. Nisam znala da je Aleks trudna kad je on meni pisao, rekao mi je da postoji mogućnost da je trudna. Meni su oni apsolutno isti i neka se sada dave u svojim lažima. Niko ne dovodi u pitanje zašto je on slao poruke meni. Čuli smo se konstantno dok su oni bili zajedno. Rekao je da je ne voli, da sanja mene kad spava s njom, da ne može da je gleda očima i da je s njom samo zarad fanova i podrške – otkrila je Maja i dodala:

– Ja nikad nisam krila svoje emocije prema njemu, za razliku od njega koji se od mene ograđivao. Sve je okej dok ne dođe Maja, ja nisam neko ko podržava nasilje, ali kako to sada odjednom da ona priča o tome. Gdje je bila do sada?! – poručila je Marinkovićeva.

(pink.rs)