“KAŽNJEN JE I MORA DA IZAĐE NAPOLJE!” Šok momenat u “Eliti” nakon sinoćnjeg izbacivanja! (VIDEO)

Kao i svake nedjelje, i sinoć je u “Eliti” održano Izbacivanje. Nominovani učesnici Teodora Delić, Ramiz Gusinac i Tijana Dimitrijević saslušali su voditelja Darka Tanasijevića koji je objašnjavao pravila igre, a na kraju iste pobjedu je odnijela Tijana kojoj su potom duplirani glasovi.

Zbog najmanjeg broja glasova, “Elitu” je sinoć napustio Ramiz, a i sam voditelj se iznenadio kada je izgovorio njegovo ime.

– 84 posto glasova ima Teodora Delić, 11 posto glasova ima Tijana Dimitrijević, 5 posto glasova ima Ramiz Gusinac i on napušta Elitu – rekao je Darko.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nakon što je Ramiz napustio Bijelu kuću, ostali ukućani su zaigrali Igru istine, a čini se da su jedva čekali da mu vide leđa budući da su odmah osuli paljbu po njemu, iako se Ramiz izdvojio kao najprijatniji i najviše prijateljski nastrojen prema svima od samog početka, izgleda da je upravo to mnoge navelo da posumnjaju u njegovu iskrenost.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ramiz je sa svima pokušavao da bude dobar, što je nemoguće, a onda tamo u pabu radio neke druge stvari, to je narod video i kaznio ga. Kažnjen je i morao je da izađe – pričali su zadrugari.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku ispod: