KAČAVENDIN VJERENIK JE ŽIV I OTAC JE DJETETA MILICE DABOVIĆ?! Košarkašica ga optužila za nasilje, a Milena ga sahranila, ŠOK detalji

O vjereniku Milene Kačavende mjesecima unazad se priča, jer kako je Ana Ćurčić tvrdila, u kontaktu je sa čovjekom koji sebe predstavlja Mileninim vjerenikom, a kako je Kačavenda tada otkrila za medije, on je poginuo.

Milena Kačavenda
FOTO: PRINTSCREEN

Aktuelna učesnica “Elite”, Milena Kačavenda, bivša drugarica drugoplasirane superfinalistkinje “Zadurge 6”, Ane Ćurčić, tokom njenog boravka u rijalitiju srčano je branila svoju drugaricu u spoljnom svijetu na razne načine.

Jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou” Milena je otkrila da će se poslije nekog određenog perioda samovanja, jer podsjetimo, Kačavenda ima brak u trajanju od 20 i više godina iza sebe i dvoje djece, udati.

Neposredno nakon što je vijest o njenoj udaji buknula u javnosti poput plamena, Milena je saopštila, tada tužne vijesti javnosti, a to je da je njen vjerenik poginuo u saobraćajnoj nezgodi u Austriji.

Domaći mediji su došli do saznanja da je Milenin vjerenik živ i da je ona još jedna žena u nizu njegovih prevara.

Milica Dabović
FOTO: PRINTSCREEN/NIKAD NIJE KASNO

Bivša košarkašica Milica Dabović prije Vanje, imala je veliku ljubavnu priču sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je tada zanimalo kako otac njegov izgleda i ko je on zapravo, te je tom prilikom i otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je ona tvrdila, već da je njegovo pravo ime Ljuba, što je bivša košarkašica naknadno i potvrdila, i da je u Beogradu poznat po mnogim prevarama, a da je tada Milica bila samo još jedna od njegovih žrtava.

Milica Dabović
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

– Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog djeteta. Ne mogu da vjerujem da jedan otac može da uradi to svom djetetu. Željela sam da moje dijete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga intresovalo sopstveno dijete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog – pričala je tada Milica za medije otkrivši da se radi o izvjesnom Ljubomiru:

– Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dijete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo sretni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole – poručila je Dabovićeva tada.

Podsjetimo, Milica je nerijetko tokom svojih gostovanja u emisijama kroz suze pričala o nasilju koje je doživjela od strane oca svog djeteta.

Kurir.rs/Pink.rs