Još jedna parada u režiji Naroda i Pravde, SDP-a i Naše stranke


Podsjećamo, prva parada srama održana je 2019.godine također u vremenu kada su na vlasti u Kantonu Sarajevo bile stranke Trojke, a koju je i tada predvodio Edin Forto, koji je javno podržao paradu srama. Da premijer Kantona Sarajevo bude Edin Forto glasali su i zastupnici Naroda i Pravde, koji se vole pozivati na islam, vjeru, tradicionalne i porodične vrijednosti, a glasove dobili većinom od konzervativno nastrojenih glasača, koji drže do gore navedenih vrijednosti, a koje su licemjerno iznevjerili izabrani zvaničnici Naroda i Pravde, uključujući predsjednika te stranke – Elmedina Konakovića

Druga po redu tzv. povorka ponosa održana je danas u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu. I ova tzv. povorka ponosa, a bolje rečeno parada srama održana je pod pokroviteljstvom Vlade Kantona Sarajevo koju čine Narod i Pravda, SDP i Naša stranka, baš kao i prvoodržana, prije dvije godine.

Podsjećamo, prva parada srama održana je 2019.godine također u vremenu kada su na vlasti u Kantonu Sarajevo bile stranke Trojke, a koju je i tada predvodio Edin Forto, koji je javno podržao paradu srama. Da premijer Kantona Sarajevo bude Edin Forto glasali su i zastupnici Naroda i Pravde, koji se vole pozivati na islam, vjeru, tradicionalne i porodične vrijednosti, a glasove dobili većinom od konzervativno nastrojenih glasača, koji drže do gore navedenih vrijednosti, a koje su licemjerno iznevjerili izabrani zvaničnici Naroda i Pravde, uključujući predsjednika te stranke – Elmedina Konakovića.

Konaković, poznat po svom javnom iskazivanju vjere, morala, tradicionalnih vrijednosti, pokazao je da je licemjer neviđenih razmjera, radeći sve suprotno od onoga što javno propagira. Valja naglasiti i da je potpuno policijsko osiguranje parade srama pod punim pokroviteljstvom Admira Katice, ministra unutrašnjih poslova KS iz redova Naroda i Pravde i bivšeg šefa kabineta Milana Tegeltije, danas pravnog savjetnika negatora genocida i neprijatelja BiH, Milorada Dodika.

Važno je podcrtati da je parada srama održana oba puta kada su na vlasti bile stranke Trojke: Narod i Pravda, SDP i Naša stranka, a to je 2019. i 2021. godina.
2020. godine parada srama ili tzv. povorka ponosa nije održana, a tada ministar saobraćaja iz SDA, Adi Kalem nije dozvolio preusmjeravanje saobraćaja zbog parade, a u toj Vladi je najvećim dijelom participirala SDA.

Očigledno da je glas za Narod i Pravdu glas za paradu srama, glas za partokratsko uhljebljavanje kadrova u javna preduzeća, glas za vakcinisanje ministara preko reda, glas za salonsku i estradnu politiku, glas za riječi bez djela i glas za licemjerstvo i munafikluk.

Inat.ba