“JANJUŠ NAPUŠTA RIJALITI”: Evo šta je otkriveno, neće moći to da izdrži

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola, sinoć je ušao u “Elitu”, a prije samog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima, komentarisao je odnos njegovog prijatelja Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, te smatra da će pod pritiskom čak i napustiti rijaliti.

– Ja ne mogu da vjerujem kako Janjuš ima onoliku samokontrolu i da se može suzdržati, skidam mu kapu. Ako on izdrži do kraja rijalitija da ne bude sa Aneli, napraviću jednu opkladu. Ja garantujem da neće moći izdržati iako bih ja to voleo jer mi je mnogo jači kada je sam u rijalitiju. I bez ovoga je previše interesantan i njegov humor je specifičan. Ja znam kako izgleda kada se Janjuš zaljubi – rekao je Zola na Red TV, pa dodao:

– Možda se može desiti ako uđe u vezu da ga neko isprovocira, pa da napusti rijaliti, ali od ovog konkretno odnosa on neće bežati. Po onome što ja vidim na klipovima, neće moći da se suzdrži, iako mnogi govore da je sve samo rijaliti priča – zaključio je Zola.

Inače, buduća zadrugarka Maja Marinković spremna je za ulazak u “Elitu 7“ sredinom novembra. Kako napominje izvor blizak “Super TV-u“, produkcija ima u planu da je ubaci u rijaliti sredinom novembra kako bi dodatno napravila ljubavni haos.

– Svi očekuju njen susret sa Markom Janjuševićem Janjušem. Pitanje je kako će to izgledati, s obzirom na to da je Janjuš sve više naklonjen emocijama prema Aneli Ahmić. Da li će Maja napraviti haos već pri ulasku, to sve ostaje na njoj da odluči kada zakorači. Kako se poverila jednoj bliskoj drugarici, spremna je da ponovo osvoji Janjuša i smatra da joj Aneli neće biti prijetnja, kao i to da će Ahmićeva odmah odustati od Marka čim ona kroči u “Elitu 7“.