Infekcija urinarnog trakta je čest zdravstveni problem

Infekcija urinarnog trakta je čest zdravstveni problem, posebno kod žena starijih od 18 godina. Povećan je rizik od razvoja infekcije kod žena (posebno u menopauzi), imunokompromitovanih osoba, prisutnost pijeska ili kamenca u bubrezima, pri upotrebi dijafragme, u trudnoći, kateterizaciji mokraće, kod dijabetičara, hiperplazija prostate, loša higijena , česte promene seksualnih partnera…

Simptomi koji mogu ukazivati ​​na urinarnu infekciju su: učestalo mokrenje, uz malu količinu urina, bol, svrab i peckanje tokom mokrenja, bol u genitalnoj regiji ili donjem dijelu trbuha, promjena boje i mirisa urina.

Escherichia coli je jedan od najčešćih uzročnika infekcija urinarnog trakta (preko 80%). Ima proširenja (fimbrije) na svojoj površini koja mu omogućavaju da se pričvrsti za epitel. Uz pomoć ovih adhezija, E. coli se vezuje za ćelije urinarnog trakta. U slučajevima kada bakterije ostanu u mjehuru, one se lako i brzo razmnožavaju i dolazi do infekcije.

Hangar.rs
FOTO: PROMO

dr. Viton D – manoza sadrži kombinaciju D – manoze i brusnice, koje sprečavaju vezivanje bakterije Escherichia coli za zidove urinarnog trakta i na taj način pomažu u borbi protiv urinarnih infekcija. Dolazi do brzog i efikasnog eliminacije bakterije Escherichia coli iz urinarnog trakta.

Preporučljivo je koristiti Dr. Viton D-Mannosan kod infekcija urinarnog trakta uzrokovanih bakterijom Escherichia coli i kod čestih rekurentnih infekcija uzrokovanih ovom bakterijom. Može se koristiti kao dodatak antibiotskoj terapiji.

Dr Viton D-manozu možete naručiti OVDJE po SNIŽENOJ CIJENI ili pozivom na broj 011/4420-502 svakim radnim danom.