IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Aleks i Filip Car objavili prelijepe vijesti, podijelili i fotku

Obavijestili čitavu javnost!

Bivši rijaliti učesnik Filip Car i pobjednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić, danas proslavljaju devet mjeseci otkako su ušli u vezu.

Njih dvoje su se pred kraj rijalitija vjerili, a nakon izlaska iz istog Filip je ponovo na Aleksandrinu ruku stavio prsten.

Oni se trude da svoj odnos koliko god mogu sakriju od javnost, pa zbog toga na društvenim mrežama ne kače previše sadržaja, ali su se danas ipak oglasili, tačnije on.

Car je pokazao da je povodom devetomjesečnice pazario skupocjen poklon Aleksandri, ali i sebi.

On se otvorio za dvije zlatne ogrlice, a sliku je podijelio putem storija na društvenoj mreži Instagram i označio svoju vjerenicu.

– Devet mjeseci – pisalo je ispod slike nakita koji je on kupio.

Podsjetimo, Aleksandra i Car su nakon napuštanja rijalitija imali jako turbulentan odnos, pa su čak nekoliko puta okončali svoju vezu, a to se odmah saznalo na društvenim mrežama jer su jedno drugo otpratili sa Instagrama i pobrisali sve slike. Međutim, izlgeda da je ovaj ljubvni par uspeo da prevaziđe sve prepreke i nastavi da uživa u ljubavi, a njihovi fanovi spekulišu da će se uskoro početi zajedno da žive u Hrvatskoj, jer je Filip nedavno počeo da se raspituje za izgradnju montažne kuće.