HODŽA SA SLIKE SE OGLASIO – Evo da li je vjenčao Aneli i Asmina: Stanija ovo nije znala – ŠOK ZA ŠOKOM

Fotografija o kojoj se proteklih dana najviše priča,koja se najviše dijeli po društvenim mrežama i objavljuje u medijima, jeste slika učesnice Zadruge Elite Aneli Ahmić i njenog bivšeg emotivnog partnera Asmina Durdžića, bivšeg parnera Stanije Dobrojević.

Kako se navodilo na njenim fan stranicama, navodno je riječ o fotografiji sa šerijatskog vjenčanja Aneli i Asmina, pošto je na njima i izvjesni hodža.

Kako saznaje jedan medijski portal, reč je o Mehmedaliji Karamujiću kojeg su kontaktirali. Glavno pitanje bilo je da li je vjenčao Aneli i Asmina ili su se tada sastali drugi povodom.

– Naša profesija kao svih verskih službenika jeste da čuvamo privatnost i intimu naših pacijenata, a ne da se naslađujemo i širimo nečiju privatnost – istakao je on na početku.

Ipak, gospodin Karamujić je sve vrijeme naglašavao kako su Aneli i Asmin bili njegovi pacijenti.

– Kao profesionalac koji poštuje određene kodekse ponašanja, ne pričam o intimnim stvarima svojih pacijenata koji su tražili moju pomoć i hvala na razumijevanju. Čak u svom posjedu čuvam snimak seanse liječenja dotičnih, ali to nikad ne zloupotrebljavam, nego čuvam u arhivi svojih slučajeva za ne daj Bože, ako neko bude tvrdio suprotno da to mogu dokazati – ljubazno je poručio Karamujić.

Kada smo konstatovali da ih, dakle, on nije vjenčao već liječio, poručio je:

– Da, to su moji pacijenti. I samo lijepo pričam o njima.

Podsjetimo, dok je Aneli tvrdila da su ona i Asmin imali šerijatsko vjenčanje, Durdžić je u intervjuu rekao da su kod hodže išli kako bi njoj pomogli.

– Nikad nisam bio u braku, ni vjerski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim vjenčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko vjenčanje također bi moralo da bude zabilježeno na papiru – kazao je.

Aneli Ahmić

Napitanje šta se krije iza fotografije na kojoj su Aneli i on sa hodžom, Asmin je rekao:

– Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je prijetila da će da baci i sebe i dijete sa prozora.