GRACA: Jesu li Bošnjaci konačno progledali? Pokažimo ubačenim elementima srednji prst


Nadam se da će se Bošnjaci na narednim izborima (ako ih bude) okrenuti sami sebi, preuzeti onoliko vlasti koliko ih slijeduje a ovim ubačenim velikodržavnim radišama pokazati srednji prst. Za svoja prava se bori, ništa neće doći automatski. Nadam se da smo konačno gradivo naučili, oni su skinuli maske, sada je sve jasno

Jesu li Bosnjaci konacno progledali?
U svakom zlu ima i trunka dobra pa tako i u ovoj trenutnoj politickoj situaciji gdje su porazeni postali pobjednici i gdje su Bosnjaci kao narod potpuno marginalizirani. Sada je sasvim jasno da su Srbi i Hrvati koji zive medju Bosnjacima a politicki su aktivni, u toj politici iskljucivo radi para. Nije mali broj medju njima i onih koji su cijelo vrijeme bili spavaci. Oni su dijelovi projekata koji su u debeloj hladovini cekali priliku da ispune zadatke davno zadane, jal u Beogradu, jal u Zagrebu. Nema tu trunke borbe za multi-kulti. Borbe ima samo za svoj interes i projekte svojih nacionalnih skupina.
Iako su se mnogi Bosnjaci utrkivali da na vazne pozicije postave nekoga iz ova dva naroda nebi li time pokazali svoj visoki stepen tolerancije i zelju za jednakoscu, nisu mogli promjeniti misljenje onih koje su inaugurirali na te visoke pozicije. Taze primjer je Igor Stojanovic dugogodisnji budzetski krpelj koji je u talu sa Bradarom bez pola muke odstranio Lendu i Bosnjake. Cak mogu tvrditi da je to uradio sa posebnim merakom. Citava je plejada tih navodnih simpatizera multi-kulti Bosne i Hercegovine, koji su na vlasti samo zbog toga sto su Srbi i Hrvati. Oni zaista zive na visokoj nozi uravo zahvaljujuci glasovima Bosnjaka a rade protiv njih. Nisu oni samo u politici ima njih i na mjestima oko politike odnosno na mjestima gdje politika ima jak uticaj, kao npr mediji. Infiltriraju se sa pricom o Bosanstvu a rade na sasvim drugim projektima, njima mnogo privlacnijim. Primjera ima na desetine a klasicni primjer je i Boska Cavar koja je bila parkirana u Njihovoj stranci, proforme a u stvarnosti igrac HDZ-a.Kada je “odradila” Mostar zajedno sa Baralijom hladno se iskljucila iz stranke.
Nadam se da ce se Bosnjaci na narednim izborima (ako ih bude) okrenuti sami sebi, preuzeti onoliko vlasti koliko ih slijeduje a ovim ubacenim velikodrzavnim radisama pokazati srednji prst. Za svoja prava se bori, nista nece doci automatski. Nadam se da smo konacno gradivo naucili, oni su skinuli maske, sada je sve jasno. Dosta nam je vise Igorovih, Boskinih, Draganovih, Ivinih, Marickinih, Marjanovicevih, Miokovicevih, Vlaisavljevickinih, Magazinovicevih, Kojovicevih, Bajicevih, Duskinih, Vojinovih, Melankinih, Mandicevih ……..podvala i ofirnog patriotizma.
Preslo sve granice, mrs.