GLAS NARODA: Ovo je Okupacija u kojoj uz ambasadorčad učestvuju i domaći izdajnici i saradnici okupatora


Kada je ambasadorčad prijetila protestima i revolucijama to je bio “opravdani bunt naroda”. Kada se opravdano buni većina bošnjačkog naroda, zgrožena veleizdajom i otvorenim obespravljivanjem, onda je to “državni udar i bošnjački islamistički radikalizam”. Oni žele svakog Bošnjaka koji pruža otpor tlačenju proglasiti nekim ekstremistom i teroristom kojeg treba hapisiti, zatvoriti pa ako treba i likvidirati

Kao što smo mogo puta upozoravali na sceni je dehumanizacija i kriminalizacija Bošnjaka. Stavljanje van zakona.
Kada je ambasadorčad prijetila protestima i revolucijama to je bio “opravdani bunt naroda”. Kada se opravdano buni većina bošnjačkog naroda, zgrožena veleizdajom i otvorenim obespravljivanjem, onda je to “državni udar i bošnjački islamistički radikalizam”. Oni žele svakog Bošnjaka koji pruža otpor tlačenju proglasiti nekim ekstremistom i teroristom kojeg treba hapisiti, zatvoriti pa ako treba i likvidirati.
Očito je proces političke dekonstrukcije prešao u novu brzinu pa se sada bošnjačkom narodu žele uskratiti i osnovna demokratska i ljudska prava i slobode poput prava na okupljanje ali i sama sloboda govora. U tome združeno učestvuju Osmorkini i Srpsko-Hrvatski političari, mediji i javne ličnosti.
Ovo je jednom riječju prava pravcata Okupacija u kojoj učestvuju i domaći izdajnici i saradnici okupatora.
.
.
.
Izdvojeno.ba