GENOCID JE SRPSKI NACIONALNI INTERES! Vučić: "Sve što su uradili uradili su protiv vitalnog interesa srpskog naroda, stavljajući mu tako žig genocida". - BH Vijesti

GENOCID JE SRPSKI NACIONALNI INTERES! Vučić: “Sve što su uradili uradili su protiv vitalnog interesa srpskog naroda, stavljajući mu tako žig genocida”.


Vučić je, u izjavi medijima, kazao da u posljednjih godinu i po svakoga dana sluša optužbe kako se Srbija nekome miješa u unutrašnje odnose.

– Je li ta Srebrenica u Crnoj Gori? Kakve veze Srebrenica ima sa Crnom Gorom? Što se oni miješaju u nečije tuđe odnose? Ko smo mi da danas arbitriramo između Turske i Jermenije, ili Nijemaca i kog god hoćete napadnutog naroda u Drugom svjetskom ratu – upitao je on.

Vučić je kazao da Skupština Crne Gore, sve što je uradila, uradila je protiv vitalnog interesa srpskog naroda.

– Reagovali smo mirno, nijednu uvredljivu riječ nismo upitili. Daleko im lijepa kuća. Mene zanima da našem narodu, a ja sam predsjednik Srbije u kojoj živi najveći broj Srba – rekao je Vučić.

Kazao je da je neko imao namjeru da ih žigoše, sve govoreći da to ne želi da uradi, da se radi o pojedincima, iako nisu naveli njihova imena.

– Namjerno ste željeli da stigmu ostavite cijelom narodu – ponavlja Vučić već danima.Tanjug