EVO U KAKVOM JE ODNOSU KARLEUŠA SA ZAOVOM: Duškova sestra poslala brutalnu poruku tokom koncerta

Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Beogradu na vodi, koji je bio potpuno besplatan za sve posjetioce.

Nakon što je objavila dva nova labuma “Alfa” i “Omega”, Jelena Karleuša obradovala je sve fanove i besplatnim koncertom u Beogradu. Nastup je bio pravi spektakl, baš kako se i očekivalo od njen, a na bini su joj se pridružili i Sajsi MC, Mimi Mercedes, Devito, dok je pravi haos nastao kada je izašla Milica Pavlović s kojom je prvi put uživo otpjevala njihov duet “Mashallah”.

Na hiljade ljudi pratilo je ovaj šou, a u bekstejdžu su se našli Jelenini najbliži ljudi. Tu su bile njene kćerke Atina i Nika, ali i rođena sestra njenog supruga Duška Tošića Katarina. Katarina je pružala nesebičnu podršku Karleuši i sjajno se zabavljala tokom koncerta, zajedno sa svojom kćerkom, koja obožava Jelenu.

Pjesma i performans uz pjesmu “Abu dabi” posebno je oduševio Duškovu sestru, pa je snimak podijelila i na svom Instagram profilu.

Katarina i njena ćerka nedavno su bile na proslavi rođendana Atine i Nike, u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. Karleuša ne krije da joj je porodica Tošić veoma draga i da dobar odnos i dalje njeguje i sa Duškovom majkom Nikoletom.