Džon Polo upoznao je Mišel Meri u srednjoj školi

Džon Polo upoznao je Mišel Meri u srednjoj školi. Za vreme odmora stalno je gledao da bude pored nje i brzo su se zaljubili jedno u drugo.

Poslije nekoliko godina zabavljanja odlučili su da se i vjenčaju. Prvo je tokom ljeta došao red na građansko vjenčanje, poslije čega su se riješili da se krajem jeseni i uzmu u crkvi, piše NBC Chicago.

1

Međutim, tokom ljeta Mišel je razboljela. Ozbiljno. Na pregledima kod ljekara pronađeno je ono najgore. I to uznapredovalo. Poslednji stadion, piše Objektiv.

Džon i Mišel bili su očajni. Ni djeca nisu stigla da dobiju, a ona će umrijeti. I to se desilo nekoliko dana prije zakazanog crkvenog vjenčanja. Džon je ostao sam.

Sedam dana poslije sahrane voljene Mišel Meri, na njenom telefonu pronašao je dvije slike koje su ga oborile na zemlju. Na njima je preminula supruga bila u vjenčanici koju je čuvala za crkveno vjenčanje.

2

“Na gradskom vjenčanju bili smo ‘normalno’ obučeni, a za crkveno smo se posebno spremali. Kada sam vidio njene slike počeo sam da plačem. Nisam znao da je tokom ljeta išla sa drugaricom da proba vjenčanicu i da se slikala u njoj. Te dvije slike ostaju mi ​​zauvijek u sjećanju i sačuvaću ih”, napisao je Džon na Fejsbuku.

Njihova priča obišla je svijet. Sve se dogodilo 2017. godine, a Džon je prije mjesec dana postao otac prelijepe djevojčice, pošto se vjenčao drugom ženom tokom epidemije koronavirusa.