DOČEKAO STANIJU KAD JE SLETJELA U BEOGRAD: Starleta podijelila fotografiju i stavila TAČKU na glasine

Svi su pitali ko je to, evo odgovora!
Nakon što se u medijima proširila vijest da je starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević sve oprostila Asminu Durdžiću i pristala da se uda za njega na Tajlandu, zbog pritiska koji je trpila sa svih strana otkad je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić krenula da je loše komentariše, Stanija je prošla kroz ozbiljna preispitivanja i svojih emocija i svog partnera, a onda je riješila da sluša svoje srce, a ne tračeve ostavljene Aneli.

Otkako se desio skandal između Stanija i Asmina, Dobrojevićeva je spakovala kofere i otišla u Kinu, a Asmin se borio za njenu ljubav i po svemu sudeći izborio.

 

Atraktivna starleta i bivša zadrugarka na svom Instagram profilu juče je objavila da posle javnog raskida i drame prvi put dolazi u Srbiju, u emisiju “AmiG Show”, gdje je upravo i saopštila da je sa Durdžićem stavila tačku na ljubavni odnos.

Ona je danas stigla u svoj dom i odmah podijelila prve fotografije.

Nju je na stolu dočekao buket prelijepog cvijeća, koji je Stanija podijelila sa svojim pratiocima, a onda je uslikala i svog psa Pabla, koji joj je sigurno jako nedostajao dok nije boravila u Srbiji.

Svi čekaju željno Stanijino gostovanje, kako bi otkrila istinu o Aneli i Asminu i da li mu je posle svega dala novu šansu. Do tada, njen vjerni prijatelj Pablo je dočekao i poželio dobrodošlicu.

(SD)