Dejan Dragojević se ZAPOSLIO – otkrio čime se bavi sada: Njegova djevojka se plaši, odmah ga upozorila

Nije im dobro.
Dejan Dragojević je jedan od pobjednika Zadruge koji je najviše uspio da iskoristi pobjedu u rijalitiju. Pored toga što je promenio svoj život za 180 stepeni, pomirio se sa porodicom, okrenuo se sportskom životu i nabacio mišiće, ostvario uspjeh na Jutjubu i pronašao djevojku Jovanu Stojanović, on je odlučio da pokrene još jedan biznis.

Dejan i Jovana su snimili i zajednički video snimak u kome su najavili šta ima novo u njihovom životu i kakvi su im planovi za budućnost.

Dejan je prvo otkrio da je Jovana dala otkaz kod Adaktarovih i da je upisala kurs za oblikovanje i pravljenja obrva. Stojanovićeva je uspešna šminkerka, ali ovo dodatno školovanje će sigurno da joj pomogne da u svom poslu bude još uspješnija.

Potom je Dejan krenuo da priča o svojim poslovnim planovima. Pobednik Zadruge je otkrio da je postao preduzetnik i da pokreće sopstveni biznis.

– Treba da se pokrene perionica sa Davidom. Takođe, planiram jedan posao sa hranom, Ne znam da li da vam otkrivam ili ne? – započeo je Dejan.

– Bolje nemoj da pričaš. Znaš kako se u našem narodu kaže, nešto ispričaš i onda ništa ne uradiš po tom pitanju jer ti krene po zlu – upozorila ga je Jovana.

– Pokrećem biznis sa hranom, ali ne želim da to bude klasičan restoran. Želim da zasnujem biznis na zdravoj hrani. Ali ne integralne grisine i takve stvari jer nismo konji. Naravno ne treba sve da bude puno zdravo, već bi trebalo sve prošarati – rekao je Dejan.