"ČOVJEK SE VOLI DOK JE ŽIV" Posljednja objava Dejana nastradalog na obilaznici oko Beograda: Dva dana prije pogibije okačio snimak od kog PODILAZI JEZA (FOTO, VIDEO)
Dejan J. (53) koji je poginuo juče na auto putu Miloš Veliki objavljivao je na svojim društvenim mrežama statuse od kojih sada podilazi jeza, jer kao da je predosjetio sopstvenu smrt.

Kako se može vidjeti na Dejanovom Fejsbuk profilu, on je objavljivao tužne statuse i motivacione govore, a jedan od njih je objavio dva dana pre pogibije.

– Čovek se voli dok je živ, ne kada umre. Ne trebaju mu tada lepe reči, treba mu dok je živ. Ne treba tada toliko pričati o njegovim idealima i snovima, potrebno mu ih je ne gušiti dok je živ. Ne treba tada tone cveća i hvalospeva nad svojim odrom, treba sada jedan nežan pogled, dodir, stisak ruke. Sve ono što nisi dao tada, ne trebaš ni kasnije davati, gluma je to ili kajanje što na kraju za tu osobu isto dođe – glasi tekst koji je ispisan u videu koji je Dejan na svom Fejsbuku podijelio neposredno pred smrt i dodao:FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Podsjetimo, saobraćajna nesreća se dogodila juče popodne kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada je vozilo “fijat punto” kojim je upravljao Dejan išlo kontra smjerom ka Beogradu, izazvalo je nesreću i počelo da gori.

Kako je “Blic” ranije pisao nastradali Dejan je živio u Debeljači i bio je maser.

Na suvozačevom mjestu je bio Nenad K. (40), koji je nakon nesreće prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar.

Dragoslava P. (30), koja je bila na mjestu vozača “hjundaija” u svjesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Na jezivom snimku nesreće vidi se trenutak u kom se “fijat” koji je upravljao Dejan zakucao u drugo vozilo, a onda buknuo i potpuno izgorio.