ČLANICI PRODUKCIJE POZLILO: Sačekao je jeziv prizor, nije mogla da izdrži: “Nije mi dobro…”

Haos u Šimanovcima…
Članica produkcije i bivša učesnica rijalitija stigla je u Šimanovce. Gordana Goca Džehverović, poznatija kao mama Džehva svakog utorka dolazi u obilazak imanja. Danas ju je kroz Bijelu kuću sproveo ovonedeljni vođa Samir Ramović.

Prizor koji ju je sačekao bio je u velikom neredu, pa je to izazvalo burne reakcije. Džehvi se jednog trenutka slošilo, pa se čak i uhvatila za glavu.

 

– Šta je ovo, bre? Čije je ovo, čije su to štikle i ove krpe, šta je, bre ovo?! Kakva je ovo kosa? Ovo pod hitno da se sredi, kakav je ovo vešeraj, bre?! Niko ništa ne vidi, niko ništa ne slušta, važno je da se pojavite na “Evroviziji”, baš ste mi vi za “Evroviziju”! U pi**u materinu… Samo da se natrte, da se nag*ze, to znaju, a ovako da nešto počiste za sobom, to ne znaju! Prostakluk – vikala je Džehva po Beloj kući mlateći štapom, a zatim je ušla i u kupatilo:

– Šta je, bre, ovo?! Gledaj ovaj džoger, sve ste razje*ali! Čiji je ovo veš po podu? Čiji je jastuk? Šta će jastuk u kupatilu, to mi nije jasno?! Nije mi dobro, sram da vas bude – usplahirano je govorila članica produkcije hvatajući se za glavu, te nastavila da šparta po imanju

Ona im je dala detaljne instrukcije za čišćenje i sređivanje cijele kuće. Raspodijelila je poslove u nadi da sljedeći put neće zateći ovakav nered.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku: