BUKTI RAT! “NEKA KAŽU NESREĆNOJ CECI DA NISAM MISLILA NA PRIJU…” Karleuša poslala poruku Ceci – SADA ĆE BITI HAOS

Jelena Karleuša gostovala je na jednoj domaćoj televiziji gdje je govorila o svom koncertu i novim albumima, ali i estradi u poslednjih nekoliko godina, piše Kurir.rs.

Tom prilikom je rekla da je publika prinuđena da sluša “treš muziku iz 2001” koja im se servira i da takvi pjevači brzo budu zaboravljeni. Spominjala je nove generacije te se tu pronašao i mladi reper Nući koji se njom ušao u rat zbog provokacije, a ovoga puta je i Ceca Ražnatović imala šta da kaže.

Ceca se na koncertu Aleksandre Prijović pojavila i u izjavi za medije je indirektno odgovorila na prozivke Karleuše upućene mlađim generacijama:

– “Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem kao 2001.” – rekla je ironično i tako ispisala nastavak istorije u njihovom, sada već, epskom sukobu.

Jelena Karleuša je na svom Instagramu brutalno uzvratila i odgovorila na indirektni odgovor koleginice sa kojom godinama ne razgovara.

– Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Priju nego na onu što p*** dva k****. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim riječima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih sjetila da sam rekla 2001. Priji čestitam i želim joj da izbjegne “Maja B sindrom” kada te publika prvo hajpuje pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će teško biti sa ovim Anastasija R – X faktorom – napisala je Karleuša.