BRZI ODGOVOR ZAHIRAGIĆA NAŠOJ STRANCI: „Ako je SDA poput Juventusa, Naša stranka je poput Zrinjskog – bez Čovića i HDZ-a još bi igrali kantonalnu ligu!”


„Iz Naše stranke uspoređuju SDA i Juventus. To je okej. Naša stranka, s druge strane, ako ćemo fudbalskom terminologijom, liči na Zrinjski, jer bi bez Čovića i HDZ-a još uvijek igrali kantonalnu ligu. Doduše, uprkos HDZ-u, za razliku od Zrinjskog, nikada neće osvojiti Premijer ligu” , naglasio je Zahiragić.

Federalni zastupnik ispred Naše stranke Amir Purić, danas je uporedio SDA sa fudbalskim klubom Juventus kazavši kako je SDA „historijski dominantna u nacionalnom takmičenju, na internacionalnoj sceni mnogo manje uspješna, i ne preza od prljave igre da dođe do rezultata” , a na ovu izjavu je dobio odgovor od zastupnika SDA u Skupštini Kantona Sarajevo – Harisa Zahiragića:

„Iz Naše stranke uspoređuju SDA i Juventus. To je okej. Naša stranka, s druge strane, ako ćemo fudbalskom terminologijom, liči na Zrinjski, jer bi bez Čovića i HDZ-a još uvijek igrali kantonalnu ligu. Doduše, uprkos HDZ-u, za razliku od Zrinjskog, nikada neće osvojiti Premijer ligu” , naglasio je Zahiragić.

Cijelu objavu pogledajte ispod.