Bivša zaručnica Matthewa Perrya otvorila dušu: "Napokon si u miru" , evo na čemu mu je posebno zahvalna
Molly Hurwitz, poznata po zarukama s pokojnim glumcem Matthewom Perryjem, oglasila se nakon što je svijet obišla vijest da je slavni glumac iznenada preminuo. “Voljela bih da svijet priča o tome koliko je talentovan. I stvarno je bio vrlo talentiran. Kako se okupljanje Prijatelja približavalo, ponovno smo zajedno pogledali seriju.

 

Je*ote, bio sam tako dobar!!!…Vidi što sam tamo napravio???’ Premotavali smo i proučavali scene. Naše poštovanje i uvažavanje humora nešto je što nas povezuje. Biti s njim dok je ponovno otkrivao svoju briljantnost bilo je magično”, započela je Molly svoju objavu na Instagramu.

“Ali, tog čovjeka sam poznavala i na sasvim drugačiji način. Iako sam ga voljela dublje nego što sam mogla razumjeti, bio je komplikovan i uzrokovao je bol kakvu nikad nisam osjetila. Niko u mom odraslom životu nije imao dublji utjecaj na mene od Matthewa Langforda Perryja. Zahvalna sam za sve što sam naučila iz našeg odnosa”, dodala je Molly.

“Matty, osjećam olakšanje što si u miru”, zaključila je svoju objavu.

Par je raskinuo zaruke u junu 2021. godine, a zajedno su bili tri godine.

“Ponekad stvari jednostavno ne funkcionisu i ovo je jedna od tih stvari. Želim Molly sve najbolje”, rekao je Perry nakon njihovog raskida.