ASMIN I STANIJA SE TAJNO VJENČALI NA TAJLANDU?! Prešao pola svijeta da je nađe, ona poslušala svoje srce?! OVO SU DETALJI CEREMONIJE

Kako saznaju srpski mediji, starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je sve oprostila Asminu Durdžiću i pristala da se uda za njega na Tajlandu. Zbog pritiska koji je trpjela sa svih strana otkad je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić krenula da je pljuje, Stanija je prošla kroz ozbiljna preispitivanja i svojih emocija i svog partnera, a onda je riješila da sluša svoje srce, a ne tračeve ostavljene Aneli.

– Nisu planirali vjenčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovjek je prešao pola svijeta da je nađe tamo, on je odljepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se vjenčati. Ona je uvijek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži – navodi izvor, pa dodaje:

– Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i vjenčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju, međutim, njen brat i majka nisu baš oduševljeni izborom, ni to što im zet nije iste vjere. Zbog porodice, koja još uvijek nije sigurna da je on pravi čovjek za nju, Stanija šuti – nastavlja izvor.

– Da se ne lažemo, Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira. Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnijela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom – završio je izvor.

Stanija Dobrojević

Kurir.rs/Star