15 SEKUNDI HORORA! Objavljen jezivi snimak iz HITNE POMOĆI nakon što je ekipa stigla u kuću tragično nastradalog glumca (AUDIO)
Objavljen je audio zapis poziva dispičera Hitne pomoći koja se u subotu uvečer (28. oktobar) uputila na imanje glumca Metjua Perija, na poziv glumčevog asistenta.

Dramatičan snimak od 15 sekundi otkriva šta se dešavalo prije nego što je svijet saznao za tragičnu vijest o smrti holivudske zvijezde.

Asistent Metjua Perija nazvao je 911 (taj poziv još nije objavljen) nakon što je pronašao glumca u đakuziju bez svijesti. Pretpostavlja se da se glumac utopio u hidromasažnoj kadi, uslijed srčanog zastoja.

“Situacija 23. Spasavanje 23. EMS 9 na radiju. Kao odgovor na utapanje”, čuje se na snimku, piše Daily mail. Audio zapis zabilježen je u trenutku kada je medicinska ekipa stigla na imanje čuvenog glumca i zatekla ga bez svijesti. Ubrzo je konstantovana smrt.

Detalji videa sada su objavljeni i u tonskom obliku:

Patolog okruga Los Anđels izjavio je sinoć da je uzrok smrti još neodređen odnosno da se zaključak o tome odlaže dok ne stignu rezultati toksikoloških analiza, a to može potrajati nedjeljama.

Tijelo glumca predato je porodici kako bi počela organizacija sahrane slavnog glumca koji je umro u 54. godini.

(BlicŽena)