День 25.: Ukrajinska vojska pruža herojski otpor ruskim agresorima


Rusi nastavljaju s napadima na ukrajinske gradove, a najteža situacija je na u Mariupolju. Međutim, ukrajinska vojska pruža herojski otpor ruskim agresorima. Objavljeni su najnoviji snimci senzacionalnih akcija u kojima su naneseni veliki gubici ruske vojske.

Ukrajinska vojska je objavila snimak zasjede u kojoj je uništena ruska 331. gardijska zračno-desantna regimentu u Kostromi. Na Facebook stranici ukrajinskog Glavnog štaba, objavljeno je da je regimenta bila uključena u sukobe oko glavnog grada Kijeva i da je samo jedan pripadnik jedinice preživio.VIDEO: Ovo je novi snimak uništene ruske kolone. Ukrajinac pažljivo nabraja svako oklopno vozilo koje su izgubili Rusi.

VIDEO: Najnoviji snimci uličnih okržaja u Mariupolju a na kojem se vidi kako pripadnici ukrajinske jedinice Azov uništavaju ruske oklopnjake i vojsku

VIDEO: Napad na rusku bazu, ukrajinska artiljerija je i ovaj put bila efikasna

 

 

Ukrajinski vagon prepun je tijela ruskih vojnika. ‘Bilo je nevjerojatno koliko je leševa bilo’

Prema podatcima ukrajinske vojske, od početka invazije ubijeno je oko 14.000 ruskih vojnika, dok je prema procjena američkih obavještajnih službi ubijeno oko 7000.
Radio Slobodna Europa objavio je uznemirujući video na kojem su navodno vreće s tijelima poslaganima u ukrajinskom vagonu. Pored videa su naveli da se radi o vojnicima odjevenima u ruske uniforme, koji su navodno bili na prvoj liniji ruske invazije.

 

SAFF